Engerdal Sykkelklubb - Engerdal Sykkelklubb
LightWEB
Startside

Engerdal Sykkelklubb    Bli medlem    Arrangementer    Femundrittet    Bilder    Linker    Kontakt oss    Spinning

LightWeb
Arkiv

2010 | 2011


2011



2010
→Takk for i år!


Så er denne sesongen over. Den ble avsluttet med bakkerittet hvor Grete og Tore var raskest opp til Kvitvola. Resultater ser du HER. Sykkelklubben takker alle for en flott og aktiv sommer sesong hvor høydepunktene har stått i kø. Nå er det bare å forberede seg for innetreningen. Den starter opp i begynnelsen av november. Nærmere dato vil bli lagt ut på vår hjemmeside. TAKK FOR DENNE SOMMEREN!

→Klart for bakkerittet


Konkurransesesongen går mot slutten. Nå står det bare igjen ett ritt. Bakkerittet fra Statoil i Engerdal til toppen av Kvitvola går onsdag 7. september kl. 18.00. Påmelding senest en halvtime før start. Vi oppfordrer alle uavhengig av nivå og alder til å delta. Du trenger ikke å være medlem for å delta. Er det noen fra andre klubber som ønsker å måle krefter med engerdølene er de hjertelig velkommen. Premie til alle. Klatretrøye til raskeste dame og herre. Rittet avsluttes med kaffeservering og premieutdeling fra klubbmesterskapet.

→Flott innsats i Birkebeinerrittet
Endelig snudde lykken. Fra en uhellspreget CykelVasan til Birken hvor alt stemte. Vi gratulerer! Alle av klubbens deltakere gjennomførte Birkebeinerrittet på en utmerket måte og uten uhell av noen slag. Godt gjort! Resultater ser du HER

→Lykke til i Birken!


Engerdal Sykkelklubb vil ønske våre medlemmer som skal delta under Fredagsbirken eller Birkebeinerrittet en riktig god tur over fjellet. Vi håper inderlig at turen vil gå uten uhell av noen slag. Denne hilsen går også til alle som skal delta. GOD TUR!

→Tore vant Varlitråkket

Bilde:Tore Stengrundet rykker fra Martin Dahlin halveis under Varlitråkket og vinner overlegent.

Tore Stengrundet representerte klubben på en utmerket måte da han vant årets utgave av Varlitråkket. i mål var over to minutter foran nestemann. Johan Opgård gjorde også et godt løp og vant sin klasse. Resultater ser du HER.

→CykelVasan preget av uhell

Bilde: Gjengen som deltok i CykelVasan 2011.

Sportslig sett ble årets utgave av CykelVasan preget av mye tekniske problemer. Flere måtte bryte, mens en måtte en liten tur innom saniteten. De som klarte å gjennomføre gjorde det
med stil. Bussturen ble som vanlig en flott opplevelse hvor samhold, trivsel og mye godt humør er det som sitter igjen etter CykelVasan 2011.
Resultater ser du HER.

→Grete og Morten klubbmestere 2011

Grete Lillebo og Morten Aas ble best da klubbmesterskapet ble avholdt på Fjellheimen. Samtidig arrangerte sykkelklubben et sykkelritt for beboerne på Fjellheimen. Et tiltak som ble veldig godt mottatt. Resultater fra klubbmesterskapet ser du HER.

→Klart for CykelVasan

Så er det igjen klart for CykelVasan igjen. Bussen går kl. 04.30 fra Femundsenden. Sykkelklubben ønsker alle våre medlemmer som skal delta en riktig flott tur, og med håp om gode sportslige prestasjoner. Hele reiseplanen
ser du HER.

→Innbydelse klubbmesterskap
Sykkelklubben arrangerer klubbmesterskap på Fjellheimen Leirskole onsdag 10. august kl.18.00. Vi ønsker gamle og nye medlemmer hjertelig velkommen. Egen klasse for barn. Påmelding senest en halvtime før start, eller ring Sigbjørn Martinsen 97721198.

→Takk!


Engerdal Sykkelklubb vil benytte anledningen til å takke syklister, funksjonærer og publikum for at det første Femundrittet ble en positiv opplevelse. Nå er det bare å starte planleggingen til neste års ritt.

→Femundrittet ble en suksess!



Det var stålende sol og stor stemning da 222 syklister sto på startstreken under årets Femundrittet. Linda Treseng Lien og Anders Fiskvik ble totalvinnere. I mål var det mange blide fjes som hadde hatt en flott tur i en løype som fikk mye rosende omtale. RESULTATER ser du HER.

→Stand under Engerdalsdagene
Til alle sykkelinteresserte som tar turen til Engerdalsdagene oppfordrer vi alle til å besøke vår stand. En hyggelig sykkelprat med kaffe og vafler, samt mulighet til å vinne en flott sykkel. Vi ønsker alle besøkende hjertelig velkommen.

→Velkommen til Femundrittet!

Bildet: Fra løypas høyeste punkt 1100 moh

Så er det klart for et nytt sykkelritt i Engerdal. Sykkelklubben ønsker alle syklister hjertelig velkommen til Femundrittet den 30. juli. Gå inn på meny siden over for mer informasjon og påmelding.

→Flott omtale av Femundrittet

Øyvind Wold (f. 1962) fra Oslo kjøpte sin første terrengsykkel i 1989 og har siden vært helårssyklist og terrengsyklist/tursyklist med særlig sans for å sykle utenom allfarvei. Han har skrevet flere turguider for syklister og magasinartikler om sykling og friluftsliv. Les HER hva han skriver om Femundrittet.

→Spurtduell i Fulufällstrampet


Våre løpere utmerket seg under helgens konkurranser. Under Fulufjällstrampet i Sverige var Johan Opgård med i teten. Det ble en spurtduell hvor han endte på en 7. plass med samme tid som vinneren. Joar, Magne Dagfinn og Torfinn syklet inn til flotte plasseringer. Se resultatet HER.
Runar og Stein representerte klubben under "blodslitet" Solan Gundersen Styrkeprøve. Vi gratulerer med utmerket innsats. Se resultatet HER.


→Reportasje om Engerdal Sykkelklubb i Østlendingen

Jorunalist Rune Hagen fra Østlendingen var med da Engerdal Sykkelklubb syklet i gjennom løypa til Femundrittet. Se den utmerkede omtalen av klubben og Femundrittet HER.

Bjørnar nummer to i Trysilrittet

Bjørnar Johnsen syklet inn til en meget flott 2. plass i sin klasse under Trysilrittet. Meget sterkt! Engerdal Sykkelklubb stilte med hele 11. deltakere under rittet. Samtlige fikk en meget god gjennomkjøring med tanke på Femundrittet og CykelVasan. Resultater fra Trysilrittet ser du HER.

.plass i Topprittet


Det var et meget sterkt felt med landslagets Magnus Tønsager i spissen som deltok under Topprittet i Trysil. Tore Stengrundet tok en sterk 6. plass, mens Johan Opgård ble nr. 15. Hederlig innsats også av Runar Rønning, Torfinn Sandbakk og Stein Solberg. Totalt deltok 72. syklister. Se resultat HER.

→Sportsfiskefestivalen er avlyst
Arrangøren av Sportsfiskefestivalen har bestemt seg for å avlyse årets festival. Det samme gjelder også for sykkelrittet Elvdal'n Rundt. Festivalen skulle vært arrangert den første helgen i juni.

→Flott dag i fjellet

Det var en flott tur da klubben test-syklet i gjennom Femundrittet. Løypa er klar for å ta i mot syklister fra fjern og nær. Gå inn på "bilder" for å se mer fra turen.

→Klasseseier til Bjørnar i Hurdalsjøen Rundt

Bjørnar Johnsen og Johan Opgård var med tetgruppen helt inn til mål under Hurdalsjøen Rundt. Det endte med klasseseier til Bjørnar, mens Johan ble nummer to. Sterk innsats av klubbens deltakere. Se resultat HER.

→Sterk innsats under Sundrunden

Klubbens deltakere gjorde det meget sterkt under Sundrunden. 3. og 5. plass totalt, samt fire klassevinnere lar seg høre. Resultater fra rittet ser du HER. Gå inn på "bilder" for å se mer.

→Intervalltreningen er i gang

På den første kvelden var det stor innsats og mye moro. Uansett nivå og alder - her bør alle bli med!

→Spreke jenter

Jentene i klubben er i farta. Her er fire av de på en av sine treningsturer. Vi oppfordrer flere jenter i Engerdal til å bli med.

→Sesongen har startet

Første fellestreningen ble gjennomført den 4. mai. Nå er sykkelsesongen i gang. Bildet er tatt ved Storbo i Sverige.

→ Treningstider 2011
Treningstidene for sesongen 2011 er nå klar. Du finner dem HER.

→Innetreningen avsluttet

Vintertreningen i Engerdalshallen er nå avsluttet. Det ble markert med en ekstra sosial sammenkomst etter treningen. Tross stor innsats og imponerende oppslutning gjennom hele vinteren, alle gleder seg til at endelig er sykkelsesongen i gang. Gå inn på bilder for å lese mer.

→ Årsmøte 2011
Årsmøte 2011 blir avholdt torsdag 24. mars kl. 19.00 på Krysset kafeteria. Innkallelsen ser du HER

→Invitasjon til trener 1 kurs
9. og 10. april arrangeres det trener 1 kurs i Elverum. Det hadde vært flott hvis noen fra klubben hadde lyst og mulighet til å delta. Kurset er gratis. Les mer HER.

→En utrolig innsats!

Lag 1


Lag 2

Våre lag imponerte stort under StafettVasan. Vårt førstelag gikk inn til en imponerende 15. plass, mens andrelaget ble nummer 102. 1187 lag deltok. Vi gratulerer! Gå inn på "Bilder" for å se mer av den spreke gjengen.

→Klar for StafettVasan

StafettVasan nærmer seg raskt. Gode forberedelser ble gjort i et nydelig vintervær i Østfjellet. Gå inn på bilder for å lese mer.

→Laguttak til StafettVasan
Vi har tatt ut lagene og fordeling av de ulike etappene til StafettVasan. Se HER

→Terminlisten 2011
Se årets terminliste sykkel HER

→Sprek gjeng

Stemningen, innsatsen og fremmøte er fortsatt veldig stor på klubbens onsdagstrening.

→Rent Idrettslag

Engerdal Sykkelklubb ønsker en ren sykkelsport. Derfor markerer vi våre holdninger ved å være et rent idrettslag. Les mer HER. Se antidoping HER.

→Lisens 2011
De som ønsker helårslisens 2011 gir et signal Odd Magnar. Deltar du på to ritt eller flere så lønner det seg å tegne en lisens for hele året. Priser ser du HER.

→Klart for Lillehammer-Oslo
Nå er det klart for å melde seg på til Lillehammer - Oslo. Vi håper veldig mange av fra klubben deltar. For mer info Les mer HER. Link til påmelding HER.

→2. lag til StafettVasan
Interessen fra sykkelklubbens medlemmer til å delta i årets StafettVasan har vært så stor at nå har vi meldt på to lag. Les mer HER.

→Godt Nyttår

Sykkelklubben vil ønske alle sine medlemmer og alle andre sykkelinteresserte et riktig GODT NYTTÅR.

→Julegavetips

Sykkelklubben har massevis av klubbdrakter. Trøyer, bukser og jakker i str. M,L og XL. Benytt anledningen nå til å kjøpe en flott julegave til deg, eller til dine nærmeste. Så støtter du også klubben.

→ Siste trening onsdag 15.12
Siste trening i Engerdalshallen for jul blir onsdag 15. desember. Det venter en hyggelig overraskelse til alle som møter denne kvelden. Oppstart etter nyåret blir onsdag 5. januar.

→Felles langturer på ski

Ski er fin sykkeltrening. Rolige turer på 2 - 3 timer sammen med gode kollegaer i sykkelklubben - det er balsam for kropp og sjel. Bli med! Se tidspunktene HER.

→Påmeldt til StafettVasan!
Sykkelklubben har meldt på et lag til StafettVasan 2011. De av våre medlemmer som har lyst til å delta med ski på beina, og bekle en av de 5. etappene, sender en e-post til post@engerdalsykkelklubb.no. Stafetten går av stabelen 4. mars, og målsetningen er å forbedre plasseringen fra i fjor.

→Kjempeoppslutning!

Sykkelklubbens styrketrening i hallen er blitt godt mottatt. Nærmere 30.deltakere på den siste treningen er imponerende! Bra innsats og stor stemning under hele treningen.

→Meld deg på CykelVasan!
CykelVasan blir stadig mer populært. Påmeldingene raser på. Vi oppfordrer alle våre medlemmer som skal delta i 2011 om å begynne med påmeldingen allerede nå. Håper veldig mange blir med på den årlige turen til Sälen - Mora som har blitt en suksess. Gå inn HER for påmelding.

→Trening i Engerdalshallen
Så er det klart for trening i Engerdalshallen igjen. Vi starter opp onsdag 10. november. Vi ønsker gamle og nye medlemmer hjertelig velkommen! Les mer HER.

→Interessert i kurs?
Gå inn HER for mer info.

→Grete og Tore vant bakkerittet

Bakkerittet markerte avslutningen på en flott sommersesong for sykkelklubben. Grete Lillebo og Tore Stengrundet ble suveren vinnere i den tøffe klatringen opp til Kvitvola. Se resultater HER. Gå inn på "Bilder" for mer informasjon.

→Invitasjon klubbmesterskap bakkeritt

Som avslutning på årets rittsesong inviterer vi til åpent klubbmesterskap i bakkeritt. Bli med å test dine krefter i en utfordrende løype! Les mer HER.

→Bra innsats i Birkebeinerrittet
Runar og Sigbjørn måtte melde forfall på grunn av sykdom, men ellers var det god innsats av klubbens deltakere under helgens Birkebeinerritt. Ekstrem forhold med kulde, regn og gjørme gjorde dette til en skikkelig manndomsprøve. Ole Arne, Johan og Svein klarte merke med glans, mens Marius og Odd Magnar var noen små minutter for sen. Klubben gratulerer med innsatsen!

→Lykke til i Birkebeinerrittet!

Klubben ønsker våre medlemmer som skal delta under helgens Birkebeinerritt all mulig hell og lykke. Det gjelder Sigbjørn Martinsen (Fredagsbirken), Ole Arne Hagen, Johan Opgård, Marius Lundby, Svein Nilsen, Odd Magnar Opgård og Runar Rønning. Håper dere for en fin tur!

→ å kjenne at man lever......

Man kjenner at man lever etter å ha "klatret" fra Engerdal Sentrum opp til Kvitvola. En velfortjent pause på Kvitvola for gjengen som gjennomførte helgens langtur. En tur som hadde alt fra tøffe stigninger, stier og grusveier. En utrolig flott tur!

→Klubbseier i Varlitråkket
Vår egen Tore Stengrundet totalvant søndagens Varlitråkket. Morten Aas fulgte opp med en glimrende tredjeplass. God innsats også av Runar Rønning og Ove Stengrundet. Vi gratulerer! Se resultat HER.

→Rekorder i fleng....

CykelVasan 2010 ble en bekreftelse på sportslig fremgang. Alle deltakerne satte solide bestenoteringer fra fjoråret. En flott tur hvor det sosiale var nesten like viktig som resultater, noe bildet er et bevis på. Se resultater HER. Gå inn på "Bilder" til venstre for mer informasjon.

→Tore Stengrundet ble klubbmester

I hard kamp med Bjørnar Johnsen og Morten Aas dro til slutt Tore Stengrundet i land seieren under helgens klubbmesterskap. Det var strålende vær, stor stemning og fornøyde deltakere. Klubbmestere fra.v: Johan Opgård, Tore Stengrundet, Martin Opgård og Magne Dagfinn Kvilten. Gå inn på "Bilder" for mer info. Se resultatlisten HER.

→Reiseplan CykelVasan 2010

Reiseplanen for CykelVasan 2010 er nå klar. Les den HER. Vi ønsker alle våre medlemmer en fantastisk tur.

→Klubbmesterskapet 2010

Sykkelklubben inviterer til klubbmesterskapet 2010. Årets store sportslige høydepunkt finner sted på Fjellheimen Leirskole lørdag 7. august. Kan noen tukte tittelforsvarer Morten Aas? Det er satt opp en vandrepokal til beste dame og herre. Den må vinnes 3. ganger. Vi oppfordrer også alle sykkelinteresserte unger til å delta. Les mer HER.

→Sykkelklubben takker

Sykkelklubben takker alle som bidro under Engerdalsdagene. Det ble nok en gang en positiv opplevelse med mange besøkende. En spesiell takk til de som deltok i standen, alle våre medlemmer som solgte lodd, og ikke minst til de som kjøpte lodd i håp om å vinne den flotte racersykkelen.

→ Vinnere sykkellotteriet 2010
Hovedgevinsten, en flott racersykkel gikk til Elverum og Petter Skjærmoen. Alle vinnerne finner du HER.

→Engerdalsdagene 2010

Så er det klart for Engerdalsdagene 2010. Til vår stand (samme plass som sist) har vi satt opp følgende turnusliste (SE HER). Vi håper alle våre medlemmer og sykkelinteresserte stikker innom for en hyggelig sykkelprat.

→Vellykket langtur

Klubbens spreke syklister gjennomførte 11 mil gjennom Femundsmarkas flotte natur. Sjøl om turen bar preg av blod og mye svette , var alle enige om at dette var en fantastisk tur. På Elgå ventet kaffe og vafler før avslutningsetappen tilbake til Femundsenden. Klubben takker alle for en flott innsats. Bildet er tatt ved Revlingen. Gå inn på "Bilder" for å se mer av turen.

→Bra innsats i helgens ritt
Flere av våre syklister deltok i ritt utenfor kommunens grenser. I Moratrakket ble Maja Solbakken klassevinner, mens Martin Opgård (14) hevdet seg meget bra i klassen 15 - 16 år. Det samme gjorde Runar Rønning i sin klasse. Martin Andersen måtte bryte på grunn av en defekt sykkel.

I landevegsrittet Fulufjällstrampet (16 mil) i Sverige ble Johan Opgård totalt nr. 7. Bra innsats også av Odd Magnar Opgård, Torfinn Sandbakk, Magne Dagfinn Kvilten og Sigbjørn Martinsen.

→Treningsturen flyttet fra lørdag til søndag

På grunn av stort frafall lørdag den 24. juli flytter vi langturen til søndag 25. juli. Sykkelklubben sponser billett til Femund II til medlemmene som blir med på turen. Når vi kommer til Elgå venter det en overraskelse...det er bare å glede seg. Vi møter ved bussgarasjen Femundsenden søndagsmorgen kl. 08.15. Håper mange deltar på en fantastisk tur.


→Hyttekos etter trening

Etter en lang treningstur med to kraftige fjellstigninger, var det klart for vafler, pølser og sosialt samvær på Lisetra. En flott dag som bare viser at sykling skaper samhold og et godt vennskap.

→Verdens flotteste treningsforhold

Ingen sykkelklubb i Norge har bedre og flottere treningsforhold enn oss i Engerdal. Her fra en treningstur fra Fjellvegen mot Nysetra. Bildet er tatt ved Luvhøa 1100 moh. Femunden kan skimtes i bakgrunnen.

→Sosial sammenkomst etter trening
Lørdag den 10. juli møtes vi til fellestrening i Heggeriset. Siste del av treningen blir den en oppstigning til Lisetra. Her blir det matservering (kaffe og pølser) og hyggelig sammenkomst for klubbens medlemmer. Håper veldig mange tar turen til Lisetra.

→Takk!
Sykkelklubben takker for at så mange av våre medlemmer deltok under helgens Elvdal,n Rundt. Hele 26 deltakere fra klubben inkl. barnerittet deltok. Imponerende! Sportslig var også innsatsen meget bra av alle. Tre klassevinnere, Maja Solbakken, Grete Lillebo og Bjørnar Johnsen. Fjorårsvinner Tore Stengrundet og Martin Andersen kjempet i "tetgruppa", men måtte se seg slått av Anders Fiskvik fra Savalen.

Se reultatliste HER.

→Racersykkel til salgs
Tor Rønning har en racersykkel til salgs. Pent brukt Scott Speedster S30 str. 53. Kr. 5000,-. Ta kontakt på tlf. 90026385.

→Gratulerer!

Klubben, sammen med tryslingene hadde som mål å bruke 5 timer og 30 minutter mellom Lillehammer og Oslo. Resultatet ble 22 minutter bedre. Imponerende! Tross velt og punktering, alle kom i mål. Neste år håper vi enda flere blir med. En flott tur som absolutt kan anbefales. Resultatet finner du HER. Sykkelklubben gratulerer alle med en flott innsats.

→Gode tilbud på sykler
Sentrum Sport har gitt oss et spesialtilbud på sykler. De som nå vurderer å kjøpe seg en ny sykkel, enten terreng eller landeveg kan nå gjøre et kupp. Se tilbudet HER.

→Sterk innsats i Sundrunden
Sykkelklubbens sine deltakere gjorde en sterk innsats under landeveisrittet Sundrunden. Johan Opgård ble totalt nr. 6 på tiden 1.25.38. Marius Lundby 1.27.52, Odd Magnar Opgård 1.28.58, Magne Dagfinn Kvilten 1.32.46 og Torfinn Sandbakk 1.34.37. Totalvinner Henning Weaas fra Eidsvoll brukte 1.24.03 på 54 kilometer.

Se RESULTATLISTE her.


→Bli med oss!

Vi oppfordrer alle sykkelinteresserte engerdøler til å bli med oss i sykkelklubben. Trim, mosjon, humør og et fantastisk miljø. Kan det bli bedre? Bildet er tatt fra en treningstur i Hylleråsen.

→Trimgruppa er i gang!

Trimgruppa for damene er godt i gang. Disse blide jentene , Kristin, Ann Kristin, Lillian, Vigdis og Tone oppfordrer alle "spreke" damer i Engerdal til å bli med.

→Oppfordring!

Sykkelklubben oppfordrer alle som skal delta på vår felles tur til CyckelVasan (14. aug) om nå å melde seg på nå. Med tanke på bestilling av blant annet felles middag ++, ønsker vi å vite navnene så raskt som mulig. Håper veldig mange blir med. MELD DEG PÅ HER

→Nå kan du låne sykler!
Nå kan alle våre medlemmer låne sykler helt gratis. Gå inn på linken til venstre for mer informasjon. Vi håper at dette tilbudet blir godt mottatt, og at sykkelene blir mye brukt.

→Endelig!
Så er årets første fellestur gjennomført. Tross sur vind og to plussgrader deltok hele 18. syklister. Imponerende! Alle var enige om at det var moro. Bildet er tatt ved Storbo i Sverige.

→Billett til Birkebeinerrittet
Sykkelklubben har 1. stk gratisbillett til Birkebeinerrittet 2010. De av våre medlemmer som ønsker å sykle, men som ikke har billett har nå muligheten. Send en e-post til sykkelklubben dersom du er interessert innen 2. mai. Det blir loddtrekning dersom flere melder seg.

→Nå er vi i gang..
Endelig nå er sykkelsesongen for fullt i gang. Onsdag (28 april) starter vi opp med den første fellestreningen. Vi ønsker gamle og nye medlemmer hjertelig velkommen. Dette blir moro......

→Takk!
Kurset"Bli en bedre syklist" var meget nyttig og lærerikt. Økt kunnskap gir økt motivasjon. Takk til Heidi Haakestad for en flott dag.

Sykkelklubben ønsker også å takke alle som bidra til at kvelden med Dag Otto ble en hyggelig opplevelse.

→Trimgruppe for damer
Sykkelklubben vet at det er mange damer/jenter her i Engerdal som ønsker å bruke sykkelen til trim og mosjon. Derfor oppretter vi nå en egen trimgruppe kun for jentene. LES MER HER.

→Treningstider 2010
Nå er treningstidene for sykkelsesongen klar. SE DEN HER eller gå inn på linken til venstre.

→Kurs "Bli en bedre syklist"
Lørdag 24. april arrangerer Engerdal Sykkelklubb sammen med Norges Cykleforbund dagskurs "Bli en bedre syklist" i Engerdal. Kurset omhandler alt om terrengsykling, og er åpen for alle sykkelinteresserte. Det er Heidi Haakestad fra NCF som er instruktør. Kurset er gratis for klubbens medlemmer. SE PROGRAM HER Påmeldingsfristen er flyttet til 21. april.

→Opplev Dag Otto Lauritzen i Engerdal

Nå er det bare å glede seg! Sykkelklubben har klart å få Dag Otto Lauritzen til Engerdal. Onsdag (kveld) den 14. april kommer han til Engerdalshallen. Med foredraget "Fokus og vilje i motbakke" vil han gi engerdøler og tryslinger litt ekstra motivasjon i en travel hverdag. Husk forhåndssalg av billetter. LES MER HER. Se omtale fra et tidligere foredrag HER.

→Bli med på Trener 1 kurs!
Sykkelklubben trenger trenere. Brumunddal Sykleklubb og Norges Cykleforbund arrangerer Trener 1 kurs i Brumunddal 17. og 18 april. Håper noen av klubbens medlemmer har lyst til å bli med. Klubben sponser kursavgiften for de som deltar. Påmelding til Odd Magnar innen 10. april. LES MER HER.

→Gikk til "gull" i VasaStafetten

Denne gjengen representerte sykkelklubben på en utmerket måte under Vasastafetten. Fra en litt trøblete start på førsteetappen gikk laget seg gradvis oppover på resultatlisten. Av totalt 1200 lag havnet disse sprekingene på en meget sterk 119. plass. Se resultatlisten HER.

→Terminlisten 2010
Terminlisten 2010 er nå klar for alle ritt både terreng og landeveg. SE HER.

→Klubbdrakt
Trenger du ny klubbdrakt, eller ønsker å supplere det du allerede har. For at vi ha skal dette til sesongstart bør vi bestille dette innen 1. april. Det er minimun seks ukes leveringstid. Prisen er den samme som tidligere. Send en e-post til sykkelklubben med type og størrelse.

→Påmelding CyckelVasan
Sykkelklubben ønsker å kopiere den flotte turen vi hadde til CykelVasan. Tiden går fort, så nå er det bare å melde seg på. Sjøl om rittet ikke er før i august, lønner det seg å være tidlig ute. MELD DEG PÅ HER.

→Engerdalshallen stengt
På grunn av vinterferie i uke 8 er Engerdalshallen stengt. Derfor ingen fellestrening onsdag 24.februar. Neste trening blir derfor onsdag 3. mars. Husk egentrening!

→Innkallelse årsmøtet 2010
Engerdal Sykkelklubb avholder sitt årsmøte på Engerdal Gjestegård torsdag 25. mars kl. 19.00. Sakliste finner du HER.

→Laget til StafettVasan
Sykkelklubben har meldt på ett lag til årets StafettVasan den 5. mars. Laget finner du HER.

→Bli med på StafettVasan!
Engerdal Sykkelklubb ønsker å stille to lag i StafettVasan. Den går av stabelen fredag 5. mars. Vi håper flere av våre medlemmer blir med. Meld deg på! LES MER HER

→Felles treningsturer på ski
Som et supplement til våre innetreninger arrangerer vi felles treningstur på ski. Den første turen starter lørdag 30.januar. Skiturene vil gå i et rolig tempo og vil passe for alle som har lyst til å delta. LES MER HER.

→Medlemsmøte 27. januar

Styret innkaller alle våre medlemmer til et medlemsmøte i Engerdalshallen 27. januar. LES MER HER.

Nytt Arkiv

Treningstider

Se video av Femundrittet
Tatt av Brynjar Nervik fra Stiftstaden SK Trondheim. Fjerde beste tid i 2014.

HUSK: Bli med på styrketrening i Engerdalshallen. Hver onsdag kl. 19.00.
Les / skriv i vår gjestebok

VÅRE SPONSORER/
SAMARBEIDSPARTNERE





→Engerdalshallen stengt

På grunn av vinterferie i uke 8 er Engerdalshallen stengt. Derfor ingen fellestrening onsdag 24.februar. Neste trening blir derfor onsdag 3. mars. Husk egentrening!

→Innkallelse årsmøtet 2010

Engerdal Sykkelklubb avholder sitt årsmøte på Engerdal Gjestegård torsdag 25. mars kl. 19.00. Sakliste finner du HER.

→Laget til StafettVasan

Sykkelklubben har meldt på ett lag til årets StafettVasan den 5. mars. Laget finner du HER.

→Bli med på StafettVasan!

Engerdal Sykkelklubb ønsker å stille to lag i StafettVasan. Den går av stabelen fredag 5. mars. Vi håper flere av våre medlemmer blir med. Meld deg på! LES MER HER

→Felles treningsturer på ski

Som et supplement til våre innetreninger arrangerer vi felles treningstur på ski. Den første turen starter lørdag 30.januar. Skiturene vil gå i et rolig tempo og vil passe for alle som har lyst til å delta. LES MER HER.

→Medlemsmøte 27. januar


Styret innkaller alle våre medlemmer til et medlemsmøte i Engerdalshallen 27. januar. LES MER HER.

→På'n igjen


Onsdag den 6. januar starter vi opp igjen fellestreningen i Engerdalshallen. Håper at den gode oppslutningen fortsetter også i 2010. Vi ønsker gamle og nye medlemmer velkommen til et nytt treningsår.

→God jul og et godt nyttår!


Sykkelklubben ønsker alle sine medlemmer og andre sykkelinteresserte en riktig god jul og et godt nyttår. Onsdagstreningen starter opp igjen 6. januar.


→Alternativ trening


I tillegg til den faste onsdagstreningen så oppfordrer vi våre medlemmer til å ta en skitur. Nå er det flotte forhold på mange steder i kommunen. I Hylleråsen og fjellvegen ved Kvilten er det ypperlige skispor. Sikkert også andre steder. Dette er kjempefin sykkeltrening.

→Imponerende fremmøte


På klubbens andre onsdagtrening deltok 26. av klubbens medlemmer. Gå inn på "bilder" og se hvordan gjengen slet seg gjennom de ulike øvelsene.

→Støtt klubben


Tipper du - nå kan du nå støtte klubben gjennom Grasrotandelen. Les mer HER.

→Kjempeoppslutning

Klubbens første onsdagstrening i Engerdalshallen ble en suksess. Hele 21 av klubbens medlemmer deltok under styrketreningen. Kjempebra! Vi håper den gode oppslutningen fortsetter utover høsten og vinteren.

→Fellestrening høst/vinter

Nå er fellestreningen for høst og vinter klar. Vi starter opp med fellestrening i Engerdalshallen hver onsdag for våre medlemmer. Første trening er 4. november kl. 19.00. Les mer om dette samt andre aktiviteter HER.

→Blodslitet i Trysil

Topprittet i Trysil er sammenhengende stigning i 14 km. Et blodslit fra start til mål. Mål på toppen av Trysilfjellet. Klubben stilte med tre deltaker. Morten Aas ble nummer 5, Johan Opgård nummer 7 og Runar Rønning nummer 17. IMPONERENDE!


Råsterk: Morten Aas (til venstre) viste styrke og ble nummer 5. Bildet er tatt på veg inn i de verste stigningen mot toppen av Trysilfjellet. Fageråsen i bakgrunn.

→Aktiviteter høst/vinter

Årets sykkelsesongen begynner å nærme seg slutten. Nå starter forberedelsen til en ny sesong. Sykkelklubben kommer til å legge til rette for felles treningsaktiviteter utover hele vinteren. Så snart programmet er klart vil det bli lagt ut på vår nettside.

Benytter også anledningen til å gratulere våre medlemmer som deltok under Fredagsbirken og Birkebeinerrittet for en flott innsats under krevende forhold.

→Trenerkurs

Lørdag og søndag 10 - 11 oktober har vi fått invitasjon til trenerkurs 1 i Brumunddal. Håper noen av klubbens medlemmer har mulighet til å reise. Ta kontakt på tlf. 91313946 for ytterligere informasjon.

→Lykke til!

Sykkelklubben ønsker alle våre medlemmer som skal sykle Fredagsbirken og Birkebeinerrittet lykke til over fjellet fra Rena til Lillehammer.

→Klubbmestere

Sykkelklubben sitt første klubbmesterskap på Fjellheimen ble en suksess. 26. deltakere i alle alder stilte på startstreken. Grete Lillebo og Morten Aas var de som var raskest. Fullstendig resultatliste finner du HER.

Historiske: Svein Nilsen, Grete Lillebo, Morten Aas og Martin Opgård ble klubbmestere.

→Profilklær

Vår ekslusive T-shirt har nå kommet. Den koster kr. 100,-. Send en e-post til post@engerdalsykkelklubb.no dersom du vil ha den. Husk størrelse.

Flott tur til CyckelVasan

Det ble en meget vellykket tur til Sälen og Mora. Et flott ritt, fin busstur og meget gode prestasjoner av våre deltakere. En fyldig reportasje med bilder kan du ser HER. Du kan se enda flere bilder fra turen ved gå inn på "Bilder" til venstre. Her er resultatlisten.

Vinnere Sykkellotteriet

Engerdal Sykkelklubb takker alle som har kjøpt lodd, og på den måten støttet sykkelklubben. Det setter vi stor pris på. Fullstendig trekningsliste finner du HER.

→Klubbmesterskap

Engerdal Sykkelklubb arrangere klubbmesterskap lørdag 22. august. Alle sykkelinteresserte, uavhengig av alder er hjertelig velkommen. Klasser både for aktive og trim. For påmelding og mer info SE HER.

Reiseplan CykelVasan

Reiseplan for turen til Sälen, Mora og CykelVasan er nå klar. Du finner den HER. Det er ikke for sent å melde seg på.

→Takk!

Sykkelklubben takker alle som på sin måte har bidratt til at vår stand under Engerdalsdagene ble en suksess. Vi har hatt meget godt besøk, og fått profileret klubben på en fin måte.

→Mange påmeldte til CykelVasan

Det er veldig stor interesse for CykelVasan. Nå er 14 medlemmer fra klubben påmeldt. Bra! Vi har plass til mange flere, så meld deg på her. Gratis buss til våre medlemmer. Dette blir en fin tur.

→GRATULERER

Flott innsats i Moråtråkket av våre 8 deltakere. Maja Solbakken og Morten Aas ble klassevinnere!!!!!

Sykkelklubben satte virkelig preg på årets utgave av Elvdal`n Rundt. Hele 12 av våre medlemmer stilte på startstreken. Kjempebra! Meget bra innsats av alle. Dette kan vi være stolt av.


→Treningstider sommeren og høsten er nå klar!

Treningstidene for sommeren og høsten er nå klar. Onsdag er ny treningskveld for alle. Gå inn på linken treningstider for komplett liste.

→ Terminlister

Terminlisten for Indre Østland syklekrets og kretscup for Hedmark og Oppland finner du ved å gå inn på arrangementer.


Engerdal Sportsklubb N-2440 Engerdal E-post: post@engerdalsykkelklubb.no


 

© LightWeb